Ağrı Ak Parti Milletvekili Sayın Ekrem Çelebi, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.
22 Ocak 2021

Ziyaretine İl Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Coşkun DAHARLI ve Başhekim Op. Dr. Cengiz KAZDAL eşlik etti.  Milletvekilimiz Çelebi, İlimizdeki sağlık yatırımları hakkında İl Sağlık Müdürümüz Daharlı'dan bilgi aldı. Görevli sağlık çalışanları ile de görüşerek taleplerini ve sorunlarını dinledi.
Pandemi salgınında başarılı performans sergileyen sağlık çalışanları adına İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Coşkun DAHARLI’ya ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Cengiz KAZDAL'a teşekkür plaketi takdim etti.